fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

Livskraft i Seniorlivet
thumb_247937_187285867989894_8047851_n
Det er aldrig for sent at komme i gang!
Kræftens Bekæmpelse Kerteminde
thumb_kraeftensbekaempelselogo
Lokalforeningerne er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør, som varetager en lang række opgaver indenfor indsamling, oplysning, forebyggelse, patientstøtte og lokalt kræftpolitisk arbejde.
Stafet For Livet
thumb_Stafet for Livet 2
Stafet For Livet er et fantastisk projekt, der giver muloighed for at gøre noget aktivt i kampen mod kræft.
DH-Kerteminde, Dansk Handicaporganisation
thumb_Dansk Handicaporganisation
Det er dem der har et handicap, der ved hvor skoen trykker, og der skal sættes ind for at afhjælpe det. For at sikre brugerindflydelse og retssikkerhed er der via lovgivningen oprettet to kommunale organer, hvor DH er med som repræsentant for de handicappede borgere.
Handicaprådet Kerteminde kommune
Handicaprådet er et dialog- og høringsforum, der på alle områder arbejder for at skabe lige muligheder for borgere med handicap.
Diabetesforeningen - Kerteminde Lokalforening
thumb_Diabetes foreningen Kerteminde
Vi er altid parat til at rådgive om diabetes og dele ud af vores erfaringer med sygdommen.
Hjerteforeningen Kerteminde
thumb_Hjerteforeningen
Hjerteforeningen er en af Danmarks største sygdomsbekæmpende organisationer med 131.600 medlemmer. Vi arbejder med forskning i hjertekarsygdomme og patientstøtte. Hjerteforeningen arbejder på at ingen i Danmark dør unødigt af en hjertekarsygdom.
Bedre Psykiatri
thumb_bedrepsyk
BEDRE PSYKIATRI er et tilbud til alle, der kender et menneske med psykisk sygdom. Hvad end det er som forældre, søskende, ven, ægtefælle, barn eller kollega. Vi hjælper dig, så du kan hjælpe dine.
Powered by SobiPro