fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Langeskov ældreidræt
Vi mødes fra september til maj til gymnastik og efterfølgende hyggeligt samvær i Hans Tausenscentret i Birkende. Mandag formiddag mødes Dameholdet. Onsdag formiddag mødes et blandet hold. Til afslutningen i maj slutter vi sæsonen med en bustur.
Seniorhøjskolens elevforening
Foreningens formål er at formidle og vedligeholde kontakten mellem elever og seniorhøjskolen. Som medlem, kan optages tidligere og nuværende elever og andre, som kunne ønske, at støtte seniorhøjskolenskolen. Der holdes forskellige foredrag 1 gang om måneden med efterfølgende kaffe og kage
Hindsholm Ældreidræt
thumb_Hindsholm ældreidræt logo
Hindsholm Ældreidræt ønsker at samle personer over 60 år til sociale motionsaktiviteter i lokalområderne på Hindsholm, Kerteminde kommune. Aktiviteten finder sted hver onsdag i lokale forsamlingshuse i Martofte, Dalby, St. Viby, Mesinge, Drigstrup og Rynkeby samtidig kl. 10.30 - 12.00.
Spisevenner
thumb_Spisevenner
Er du træt af at se på væggen eller fjernsynet når du spiser din aftensmad? Kunne du tænke dig engang imellem at nyde en god middag til en rimelig pris sammen med jævnaldrende? Spisevenner er for efterlønnere og pensionister, både enlige og par, der har lyst et hyggeligt fællesskab.
Seniorhøjskolen Kerteminde
thumb_Seniorhøjskolen Kerteminde
Seniorhøjskolen i Kerteminde blev stiftet i 1994 og har siden haft 2 semestre om året, forår og efterår, med ca. 55 deltagere pr. hold. Seniorhøjskolens formål er at deltage i folkeoplysende virksomhed for seniorer, dvs. 50 årige og derover med bopæl i Kerteminde Kommune.
Kerteminde Bowling- og Kortklub for Pensionister og Efterlønsmodtagere
Hygge og socialt samvær for ældre i Kerteminde og omegn.
Seniorhøjskolen i Munkebo
Munkebo Seniorhøjskole blev oprettet i 1998 og har til for-mål at deltage i folkeoply-sende virksomhed for senio-rer (50+). Foreningens virksomhed ud-øves ved foredrag og debat, samt aktiviteter, der knytter sig hertil.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro