fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Kerteminde sport og fritid
thumb_Kerteminde sport og fritid
Hos Kerteminde sport og fritid er der sport og glade mennesker på alle ugens dage. Der er mulighed for al slags idræt og boldspil. Kereminde sport og fritid er en selvejende institution, der omfatter Kerteminde Idrætscenter, Langeskov Idrætscenter og Munkebo Idrætscenter.
Kerteminde Gymnastikforening
thumb_Kerteminde Gymnastikforening 1
Kerteminde Gymnastikforening er en forening for alle. Vi tilbyder gymnastik, arobic, pilates og karate. Vi har hold for børn, herre og damer og tilbyder også forældre/barn-gymnastik.
Rideklubben RIDO
thumb_RIDO
Rideklubben RIDO ligger i skønne omgivelser med udsigt over Kerteminde fjord og Kertinge Nor. RIDO ønsker at fremme interessen for ridesporten særligt blandt børn og unge, ved at øge kendskabet til hestens brug og pleje samt afholde ridekonkurrencer af forskellig art.
Hundestjernen
thumb_hundestjernen
Hundesrjernens formål er at samle hundeinteresserede til at fremme og forbedre civilbefolkningens brug af hunde, samt fremme interessen for hundesport. Vi satser i lige høj grad på begyndere som på eliten! Der trænes i disiplinerne lydighed, agility, spring og rally-o.
Munkebo Ældreidræt
Munkebo Ældreidræt er for seninorer over 60 år. Vi tilbyder gymnastik, badminton, (stav)gang, cykling og petanque. Medlemskab koster 200,- kr. om året, hvor man så kan deltage i Munkebo Ældreidræts arrangementer. Første gang er gratis. Vi er i øjebikket ca. 150 medlemmer.
Langeskov ældreidræt
Vi mødes fra september til maj til gymnastik og efterfølgende hyggeligt samvær i Hans Tausenscentret i Birkende. Mandag formiddag mødes Dameholdet. Onsdag formiddag mødes et blandet hold. Til afslutningen i maj slutter vi sæsonen med en bustur.
Hindsholm Skytteforening
Skydning er en idræt for hele familien. Vi er medlem af DGI skydning, hvor vi satser på bredden og lægger stor vægt på det sociale i alle arrangementer. Vi skyder på banerne ved Hindsholmhallen Dalby Bygade 5 5380 Dalby
Martofte Gymnastik- og idrætsforening
Gymnastik er "bevægelse hele livet"- med et net af varierende træningsoplevelser og personlig udvikling i alle aldersgrupper. Gymnastik har især fokus på udfordring, sundhed og fællesskab.
TEAM NYMARK
thumb_Team Nymarken
TEAM NYMARK varetager fælles interesser for følgende idrætsgrene omkring Nymarkshallen; fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, tennis og folkedans.
Hindsholm Ældreidræt
thumb_Hindsholm ældreidræt logo
Hindsholm Ældreidræt ønsker at samle personer over 60 år til sociale motionsaktiviteter i lokalområderne på Hindsholm, Kerteminde kommune. Aktiviteten finder sted hver onsdag i lokale forsamlingshuse i Martofte, Dalby, St. Viby, Mesinge, Drigstrup og Rynkeby samtidig kl. 10.30 - 12.00.
Powered by SobiPro