fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Natteravnene Langeskov
thumb_Natteravnene Langeskov
Bliv Natteravn og vær med til at gøre en synlig forskel!
Red Barnet Kerteminde
thumb_Red Barnet
Som frivillig i Red Barnets Lokalafdeling i Kerteminde kan du deltage i en lang række aktiviteter, der har til formål gennem Plads til Alle, at inkludere udsatte børn og unge i fritidslivet evt. med hjælp fra en følgeven. Vi støtter også udsatte børn og familier.
KFUM Spejderne Langeskov
thumb_KFUM Langeskov
Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Gennem spejderarbejdet vil vi gerne lære børnene at danne deres egen mening i et demokratisk samfund. Vi vil gerne lære dem respekt for andre kulturer og for hinanden.
Frivillige uddannelsesmentorer
thumb_FUM
Frivillige uddannelsesmentorer har til formål at støtte unge mellem 16 og 30 år, der er under uddannelse, og der er potentielt risiko for at de falder ud af uddannelsen. En mentors opgave er at støtte og vejlede den unge - en voksen sparringspartner, der har tid til at lytte og være nærværen
Det danske spejderkorps
thumb_DDS
Det er sjovt at være spejder - Et friere og rigere liv! At være blå spejder, handler om at opleve og skabe kammeratskab i en gruppe, der arrangerer spejderopgaver og afprøver friluftslivet.
Børns Voksenvenner Kerteminde
thumb_voksenven
Foreningens mål er at gøre en positiv livsvarig forskel for børn, unge og familier med spinkle eller svære familieforhold. Metoden til at nå dette mål er at skabe udviklende venskaber mellem ramte børn, familier og ressourcestærke voksne.
Dui Leg & Virke
thumb_dui-logo
Vi er en børne-, ungdoms- og familieorganisation med lokal forankring. Vores mål er, at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt for og i samarbejde med andre mennesker.
TALENTspejderne
thumb_taletspejderne
Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig non-profit, upolitisk og ikke-religiøs humanitær organisation, som hjælper unge med af finde deres evner og talenter, med henblik på at anvende disse i deres valg af fremtidig uddannelse og job. Vi har en samarbejdsaftale med Kerteminde Kommune.
Munkebo Spejder Gruppe
thumb_mspejderlogo
Munkebo Spejdergruppe er en mindre spejdergruppe under DDS. Vi er 3 ledere og har spejdere fordelt på 3 grene. Micro : 0-1 klasse Mini : 2-3 klasse Junior : 4-6 klasse. Vi har spejder tirsdag, Micro fra kl. 16.30-18.00 og mini og junior fra kl.18.30-20.00.
Powered by SobiPro