fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 Kunst og kultur

I denne kategori finder du tilbud indenfor kunst og kultur. 

Foreningen for kunst og kultur på Kerteminde egnen
thumb_Kirsebærfestival 1
Foreninges formål er at fremme interessen for og aktivt støtte kunst og kultur på Kertemindeegnen, herunder at afholde Kerteminde Kirsebærfestival hver sommer.
Grænseforeningen for Kerteminde og omegn
thumb_Grænseforeningen
Det er Grænseforeningens formål at støtte danskheden i grænselandet, særligt syd for grænsen, at udbrede kendskabet til grænselandets forhold samt at bevare og styrke dansk sprog og kultur.
Kerteminde Biblioteks Venner
thumb_Kerteminde Biblioteks Venner
Kerteminde Biblioteks Venner dækker et behov for mere liv og kultur omkring biblioteket, byens eneste gratis kulturinstitution. Vi tilbyder foredrag, sangaftener, historiefortælling, bogomtale og meget mere.
Kerteminde Husflid
thumb_406255_417727304929693_370413120_n
Kerteminde Husflid arbejder for at gøre mennesker aktive og kreative med håndens arbejde!
Ladby skibs laug
thumb_ladbyskibslaug1016roed-B50mm
Foreningens formål er at planlægge, bygge, vedligeholde, og sejle med vikingeskibet ”Ladby”, samt drive folkeoplysende arbejde i den sammenhæng.
Sogneforeningen for Viby Sogn
thumb_Sogneforeningen for Viby sogn
Foreningen har til formål at arbejde for at bevare, beskabe og videreudvikle lokalområdet med dets fysiske, kulturelle og demokratiske værdier og muligheder.
Havelejerforeningen Byfogedløkken
Kolonihaveforening i Kerteminde
www.hindsholm.com
thumb_hindsholm-logo
www.hindsholm.com er en ikke-kommerciel hjemmeside om Hindsholm - til turister, folk der overvejer at flytte til Hindsholm og til dem, der allerede bor der.
Revninge Sogneforening
thumb_Revninge Sogneforening
Foreningen er upolitisk, har til formål at arbejde for at bevare og videreudvikle Revninge by og opland, inden for sognets grænser, og det miljø og den kultur der er repræsenteret her. Foreningen har til hensigt at stå for kulturelle og selskabelige arrangementer, herunder foredrag.
Foreningen NORDEN Kerteminde/Munkebo
thumb_Norden
Foreningen NORDEN arbejder for øget samarbejde på kryds og tværs af de nordiske landegrænser ved at sætte fokus på skole og uddannelse, information, ungdomsudveksling, venskabsbysamarbejde, kultur mm. Der arrangeres foredrag, endagsture og rejser.
«StartPrevious1234NextEnd»
Powered by SobiPro