fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 Kunst og kultur

I denne kategori finder du tilbud indenfor kunst og kultur. 

Seniorhøjskolens elevforening
Foreningens formål er at formidle og vedligeholde kontakten mellem elever og seniorhøjskolen. Som medlem, kan optages tidligere og nuværende elever og andre, som kunne ønske, at støtte seniorhøjskolenskolen. Der holdes forskellige foredrag 1 gang om måneden med efterfølgende kaffe og kage
Kerteminde Kino
thumb_Kerteminde kino
Bliv medlem af Foreningen Kerteminde Kino Kerteminde Kino drives som en forening. Som medlem er du med til at støtte biografen og med til at bevare en af de små biografer på Fyn. Du kan melde dig ind ved at sende en mail med navn og adresse til kertemindekino@gmail.com.
Kerteminde Bridgeklub
thumb_Kerteminde Bridgeklub
Klubbens navn er Kerteminde Bridgeklub, stiftet 13. oktober 1948, og dens hjemsted er Kerteminde.
Langskov Bridgeklub
thumb_Langeskov bridgeklub
Langeskov Bridgeklub er stiftet den 27. april 1993 og har hjemsted i Langeskov.
Seniorhøjskolen Kerteminde
thumb_Seniorhøjskolen Kerteminde
Seniorhøjskolen i Kerteminde blev stiftet i 1994 og har siden haft 2 semestre om året, forår og efterår, med ca. 55 deltagere pr. hold. Seniorhøjskolens formål er at deltage i folkeoplysende virksomhed for seniorer, dvs. 50 årige og derover med bopæl i Kerteminde Kommune.
Bibliotekets Venner Munkebo
Foreningens formål er at være støtteforening for Munkebo Bibliotek og derigennem at arbejde for eksistensen og styrkelsen af Munkebo Bibliotek som et kulturelt centrum for Munkebo og omegn.
Kerteminde Jollehavn
Jollehavnen er en selvstændig havn med 70 bådepladser. se vores hjemmeside Kerteminde-jollehavn.dk
Kerteminde Jollehavn
Jollehavnen er en selvstændig havn med 70 bådepladser. se vores hjemmeside Kerteminde-jollehavn.dk
Birkende Forsamlingshus
thumb_Birkforshuslogo
Birkende Forsamlingshus er et pænt, velholdt og aktivt forsamlingshus, der forsøger at gøre noget for lokalsamfundet. Vi arrangerer fællesspisning hver måned – afholder bankospil 2 gange om måneden. Derudover afholder vi en del andre arrangementer såsom foredrag , danseaftner og flere arra
Aftenskolen Amanda
thumb_amandaskolenlogo
Aftenskolen Amanda. Vi er en aftenskole der tilbyder undervisning i dagtimerne til alle med en psykisk eller fysisk udfordring - i hele Kerteminde kommune.
Powered by SobiPro